hits

Dagen i dag!!!

Yosh! 

Dro på jobb som vanlig, 

Det var rolig så jeg begynte å trene på litt oppsetting på ei dukke. *Et dukke hode for å si de mer riktig xD*.. Um,, Tror ikke jeg har strevd så himla mye med å bestemme meg for hva jeg skulle finne på, Prøvde det ene å det andre xD.. Men ting ble bare mer komplisert i det lille hode mitt.. Til og med en så enkel oppsetting som sikkert en 5 åring hadde klart å fixe, klarte jeg å få mer komplisert  xD lolol..... *Ler dere som leser nå så er det fult forståelig*!!

Etter mye trail and fail, så satte jeg i en remse med blond hair extensions. Som om denne dokka trengte mer hår o.O.... *Tenker til meg selv: Veldig bra bitten, mer hår å jobbe med wohoo T.T*. Men klarte til slutt å smekke sammen noe! er ikke 100% fornøyd men det er en start x3, har ikke akkurat hatt så mye trening på det i det siste x3... Ny dag å trene på i morra x3..

Håret før jeg krølla det.Skjønner godt at folk ikke liker å bli skremt med disse hodene som pranks.... 

Krøller xD 

Satte i hair extensions etter utallige fails.


Sluttresultat! Kunne blitt bedre xD
 

Men fikk da & en Fin ting i posten<3. Min nye Loot anime ^^~
Some awesome stuff here~<3<3

Robotech med led lys! 


So cute ^.^

De som kjenner meg vet at jeg bare elsker Sailor moon! My childhood.Og selvfølgelig en skikkelig adorable liten voff <3


 

Yes nerd på dette som bare det >///<...   

Neko out!

 

#lootanime #lootcrate #sailormoon #voff #robotech #ledlys #frisør #oppsetting #dagenidag #mittliv #nerd #anime

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

PandaNeko

PandaNeko

27, Oppdal

Jeg er da ei jente som er ordentlig interessert i Cosplay! Anime, Musikk. Flere av mine geniale interesser er: Tegning, Gaming, Trening etc.. Er sikkert også den mest sjenerte skapningen, folk kommer til å møte på x3. Helt til de blir kjent med meg, og finner ut alt det usaklige jeg ha i hode! *like unicorns, mermaids and stuff* (==) (Ja dette er en ganske random blogg! Om dere like det eller ikke er opptil dere). instagram: panda_neko90 face cosplay: neko cosplay

Kategorier

Arkiv