hits

Sån går det xD

 

Når du egentlig har planer om å bare, se gjennom div sminke etc å finner billig halloween sminke som ikke er testet ut enda xD... Da er det bare å teste det ut da xD.. Men likte den dårlig for å være ærlig!! hvitmalinga var helt for forferdelig å jobbe med xD,,, nesten umulig å få de jevnt T.T...Det svarte var bare øyen skygge å litt flytende eyeliner, rød sminke og masse fake blood & litt spesialeffekt wox xD. ble egentlig bare kjapt smekka sammen, Får prøve å fixe det igjen seinere når jeg har ordentlig body paint!!

 

 

#bodypaint #sminke #lol #test #blind #spesialeffekt #cosplay #etc 

 

Neko out!!

Én kommentar

Aylar Von Kuklinski

28.05.2017 kl.01:14

Haha, awesome. Dette hodet minner meg forresten litt om et hode jeg har liggende selv. Bare at mitt er hakket mer grotesk enn dette her igjen xD Stilig!

Skriv en ny kommentar

PandaNeko

PandaNeko

27, Oppdal

Jeg er da ei jente som er ordentlig interessert i Cosplay! Anime, Musikk. Flere av mine geniale interesser er: Tegning, Gaming, Trening etc.. Er sikkert også den mest sjenerte skapningen, folk kommer til å møte på x3. Helt til de blir kjent med meg, og finner ut alt det usaklige jeg ha i hode! *like unicorns, mermaids and stuff* (==) (Ja dette er en ganske random blogg! Om dere like det eller ikke er opptil dere). instagram: panda_neko90 face cosplay: neko cosplay

Kategorier

Arkiv